Connect with us

Unterhaltung

Aufgedeckt! Sebastian und Angelina Pannek Baby Geschlecht

Published

on

Aufgedeckt! Sebastian und Angelina Pannek Baby Geschlecht

Angelina Pannek, 30 jaar, en Sebastian Pannek, 35 jaar, maakten half maart bekend dat zij in verwachting waren van hun tweede kind. Ze zijn vijf jaar getrouwd. Als gevolg daarvan is hun zoon nu een grote broer. De aanstaande ouders hebben nog niet onthuld wat ze deze keer verwachten. Maar nu Angelina en Sebastian twee prachtige zwangerschapsfoto’s hebben gepost, is de bom ontploft.

Aufgedeckt! Sebastian und Angelina Pannek Baby Geschlecht

Het reality-tv-koppel heeft aangekondigd dat ze hun tweede kind verwachten, twee jaar na hun huwelijk en eerste kind. Het is nu bevestigd dat Sebastian en Angelina Pan een baby verwachten.

De twee andere foto’s van het koppel tonen Pannek stralend van geluk. Een zwangere Angelina Pannek poseert voor de camera in een strapless roze chiffon jurk. Sebastian Pannek draagt een beige broek en een wit overhemd.

Clea-Lacy Juhn, 31, en Sebastian Pannek, 31, beëindigden hun relatie in 2017 na een relatie van ongeveer anderhalf jaar. In de “Bachelor” wereld, trouwde hij met Angelina Pannek, voorheen bekend als Heger. In 2014 nam hij het in de finale op tegen Christian Tews (41), maar verloor. In de zomer van 2020 werden de Panneks voor het eerst ouders. In maart kondigden ze hun zwangerschap opnieuw aan.

Twee jaar later groeit de familie nog steeds. Het koppel van “The Bachelor” kondigde een paar weken geleden aan dat ze nog een baby verwachten. Dit is de eerste keer dat Angelina en Sebastian bekend maken of ze al dan niet een broertje of zusje hebben. Als je hun laatste Instagram post ziet, weet je dat het een meisje is.

Zowel moeder als vader zijn opgewonden over de komst van hun nieuwe zoon of dochter. Papa Sebastian post ook wat foto’s van zijn prachtige kleinkinderen. Er zijn ook veel fans. Ze zijn blij om te zien dat hun ouders plezier met hen hebben. Zoals een gebruiker zei, “Wow. een vrouw!” Blij dat te horen!

Ze zochten beiden naar liefde op TV, maar vonden het geluk ver weg van de camera’s. Ze was toen bekend als “Angelina Heger” en verscheen in 2014 in het vierde seizoen van The Bachelor. Sebastian Pannek nam in 2017 deel aan Rosenkavalier en had een relatie met Clea-Lacy, maar die eindigde in een scheiding.

Afgelopen augustus gaf hij commentaar op een foto van Angelina Jolie op Instagram, wat het begin van hun persoonlijke relatie betekende. Voordat ze in 2019 hun liefde verklaarden, daten ze ongeveer een jaar in het geheim. Daarna verloofden ze zich snel, trouwden en kregen hun eerste kind in juni 2020.