Connect with us

Unterhaltung

Bikini geklede Katie Price slaat haar benen om rond rondborstige Hannah Elizabeth

Published

on

Katie Price slaat haar benen om rond rondborstige Hannah Elizabeth

Nadat het aan het licht kwam dat ze opnieuw was aangegeven bij de politie slechts een paar dagen na het vermijden van gevangenisstraf voor het schenden van een straatverbod, Katie Price zinderde in een pikante shoot met Hannah Elizabeth die onlangs werd gepubliceerd door OnlyFans.

Het glamourmodel, 44, was in haar element toen ze zich rond de schaars geklede Love Island-ster Hannah, 32, wikkelde terwijl ze pronkte met haar overvloedige activa in een groen geruit bikinitopje.
Nadat het aan het licht kwam dat ze opnieuw was aangegeven bij de politie slechts een paar dagen na het vermijden van gevangenisstraf voor het schenden van een straatverbod, zinderde Katie Price in een pikante shoot met Hannah Elizabeth die onlangs werd gepubliceerd door OnlyFans.

De glamour model, 44, was in haar element als ze wikkelde zich rond de schaars geklede Love Island ster Hannah, 32, terwijl pronken met haar ruime activa in een groene geruite bikini topje.

Zoals Hannah Katie omhelsde, onthulde ze haar eigen buste, die chirurgisch verbeterd was, terwijl ze een gele bikini droeg.

Toen Katie haar benen om Hannah sloeg terwijl ze beiden gingen liggen voor een zinderende foto, werd de shoot nog stomende dan het in het verleden was geweest.

Nadat het aan het licht kwam dat Katie’s ex-man Kieran Hayler haar opnieuw bij de politie had aangegeven over beschuldigingen dat ze probeerde een boodschap door te geven aan zijn verloofde, besloot het paar om hun vakantie te nemen slechts een paar dagen nadat ze gevangenisstraf had ontlopen voor het schenden van een straatverbod.

Kieran, wiens relatie met Katie in 2018 eindigde, communiceerde onlangs met wetshandhavers en beweerde dat Katie een van hun kinderen had gevraagd om “een boodschap door te geven aan zijn verloofde Michelle Penticost.”

Ze beweerde dat ze de regels van een contactverbod “verkeerd begrepen” had, die haar verboden om contact op te nemen met Michelle, die ze eerder in een beledigende sms had aangeduid als een “gutter s**g”. Als gevolg daarvan werd ze veroordeeld tot 170 uur werkstraf.

Katie Price slaat haar benen om rond rondborstige Hannah Elizabeth

Destijds werd navraag gedaan naar de beschikbaarheid van Katie’s vertegenwoordigers voor commentaar.

Nadat ze later een overtreding van het straatverbod had bekend, liep de voormalige I’m a Celebrity-deelneemster het risico hiervoor de gevangenis in te gaan.

Ze werd eerder dit jaar schuldig bevonden, slechts een paar weken nadat ze haar BMW X5 had gerold nadat ze de nacht had doorgebracht met drinken en cocaïne gebruiken. Het was haar negende verkeersovertreding op het moment van het ongeluk.

Katie, die voor de rechtbank verscheen in een volledig groene outfit en tegen een verslaggever zei: “suck my d**k” in antwoord op een vraag over de mogelijkheid om een gevangenisstraf uit te zitten, werd in juni 2019 bevolen om de komende vijf jaar geen direct of indirect contact op te nemen met mevrouw Penticost.

Dit gebeurde nadat zij op het schoolplein een verhitte woordenwisseling met haar had gevoerd, waarbij zij haar een “scheldkanonnade” had toegeslingerd.

Volgens wat er in de rechtbank werd gezegd, werd het misdrijf gepleegd omdat zij de woorden “zeg je” gebruikte, wat een poging was om op een omweg een gesprek met Michelle te voeren.

Er werd ook gesuggereerd dat de reden dat ze Kieran berichtte, zou kunnen zijn geweest vanwege een post die Michelle op Instagram had gemaakt, waarvan Michelle ten stelligste ontkent dat die gericht was aan Katie.

De rechtbank van Lewes Crown liet Katie een week geleden echter weten dat ze niet tot een gevangenisstraf zou worden veroordeeld. In plaats daarvan beval de rechter dat ze 170 uur taakstraf uitvoert en 1.500 pond aan gerechtskosten betaalt.

Meer lezen Der neue Look von Bella Hadid! Bei Marc Jacobs trug sie ihr Haar halb rasiert.

“Naar mijn oordeel is deze overtreding uit woede begaan,” zei rechter Stephen Mooney tegen Price.

Omdat de taal die u gebruikte zowel uiterst beledigend als opruiend was, kan de overtreding niet worden beschouwd als zijnde van geringe aard.

“Naar mijn mening, na afweging van de verschillende verzwarende en verzachtende omstandigheden, zou de meest passende straf een taakstraf van een gemiddeld niveau zijn.”