Connect with us

Unterhaltung

Dirk Benedict Bio, Leeftijd, Familie, Vrouw, Films, Boeken en Netto Waard

Published

on

Dirk Benedict

Dirk Benedict (geboren als Dirk Niewoehner) is een Amerikaans acteur en auteur die in films, televisieshows en op het toneel heeft gespeeld. Luitenant Starbuck in de originele Battlestar Galactica film en televisieserie, en Luitenant Templeton “Faceman” Peck in The A-Team televisieserie, zijn twee van zijn meest bekende rollen. Confessions of a Kamikaze Cowboy en And Then We Went Fishing zijn twee van zijn boeken.

Leeftijd Dirk Benedict

Vanaf 2021 is Niewoehner 76 jaar oud. Hij werd geboren in Helena, Montana, in de Verenigde Staten, op 1 maart 1945. Bovendien viert Dirk elk jaar op 1 maart zijn verjaardag.

Dirk Benedictus Hoogte en Gewicht

Dirk heeft een lengte van 5 voet 11 inches, wat gelijk is aan 1,80 meter. Hij heeft ook een gewicht van 74 kg. Hij heeft ook donkerbruin haar en hazelnootkleurige ogen. Zijn andere lichaamsmaten, aan de andere kant, worden momenteel herzien en zullen spoedig worden bijgewerkt.

Dirk Benedict Opleiding

In 1967 behaalde hij zijn bachelor’s degree aan het Whitman College.

Dirk Benedict Familie, Ouders en Broers en zussen

Benedict is de zoon van Priscilla Mella, een accountant, en George Edward Niewoehner, een advocaat, en werd geboren als Dirk Niewoehner in Helena, Montana. Hij groeide op in White Sulphur Springs in Montana.

Dirk Benedict

Dirk Benedict vrouw en kinderen

Hij trouwde met Toni Hudson, een actrice, in 1986, en het echtpaar heeft twee kinderen, George en Roland. Hudson speelde eerder Dana in de aflevering “Blood, Sweat, and Cheers” van het vierde seizoen van het A-Team. In 1995 scheidden ze.

Benedict ontdekte dat hij nog een zoon had uit een vorige relatie, John Talbert (geboren in 1968), die in 1998 ter adoptie werd geplaatst. Talbert heeft met de hulp van zijn adoptieouders zijn biologische ouders opgespoord en contact met hen opgenomen.

Salaris van Dirk Benedict

Er zijn momenteel geen details beschikbaar over zijn jaarloon of verdiensten per film. Deze informatie wordt momenteel echter herzien en zal zo spoedig mogelijk worden bijgewerkt.

Dirk Benedict Net Worth

Vanaf 2020 zal Benedict’s nettowaarde naar schatting $2 miljoen dollar bedragen. Dit is inclusief zijn bezittingen, fondsen en inkomsten. Zijn belangrijkste bron van inkomsten is zijn werk als acteur en auteur in films, televisieshows en op het toneel. Dirk heeft rijkdom vergaard uit verschillende bronnen van inkomsten, maar toch wil hij een bescheiden levensstijl leiden.

Dirk Benedict Carrière

Cahoots, Benedict’s eerste scenario, werd geschreven en geregisseerd in 2000. Benedict speelde een dubbelrol in de Duitse film Goldene Zeiten (“Gouden Tijden”) uit 2006, waarin hij zowel een Amerikaanse voormalige tv-ster als een Duitse imitator vertolkte. In 2006 schreef hij een online-essay waarin hij kritiek uitte op de toenmalige Battlestar Galactica-serie en in het bijzonder op de rol van een vrouw in zijn personage Starbuck. Hij schreef dat “de oorlog tegen mannelijkheid is gewonnen” en dat “een televisieshow die gebaseerd is op hoop, spiritueel geloof en familie niet wordt voorgesteld en wordt opgeblazen tot een show van wanhoop, seksueel geweld en familiedisfunctie”.

Hij was deelnemer aan Celebrity Big Brother in het Verenigd Koninkrijk in 2007. Op de avond van de première kwam hij aan in een replica van het A-Team busje, rookte een sigaar en luisterde naar het A-Team themalied. Benedict speelde luitenant Columbo in een toneelproductie van Prescription: Murder voor de Middle Ground Theatre Company in het Verenigd Koninkrijk in 2010. Benedict was ook te zien als Pensacola-gevangene Milt in de 2010 verfilming van The A-Team.

In 2019 speelde Benedict de hoofdrol als Jack Strange in Scott McQuaid’s B-film Space Ninjas, die hij schreef en regisseerde. Dirk portretteert een excentrieke televisieomroeper in de show ‘Stranger Than Fiction,’ die een kruising is tussen de Twilight Zone en de X-Files. De film is een sci-fi komedie-horror die een groep middelbare scholieren volgt terwijl ze proberen de hele nacht door een Space Ninja invasie te overleven.