Connect with us

Unterhaltung

Het huwelijk van Britney Spears en Sam Asghari heeft plaatsgevonden

Published

on

Het huwelijk van Britney Spears en Sam Asghari heeft plaatsgevonden

Het huwelijk van Britney Spears en Sam Asghari heeft plaatsgevonden. De ex-man van de zangeres werd vlak voor het huwelijk in hechtenis genomen, en er wordt aangenomen dat hij heeft geprobeerd de laatste voorbereidingen te saboteren.

Na negen maanden verloofd te zijn geweest, hebben Britney Spears en Sam Asghari de knoop doorgehakt en zijn ze man en vrouw geworden. Het huis van de zangeres in Thousand Oaks, Californië diende als decor voor de huwelijksceremonie, die donderdagavond plaatsvond. Na de ceremonie werd een woordvoerder van Asghari geciteerd die zei: “Ik ben absoluut blij dat de dag is gekomen en dat ze getrouwd zijn.”

De huwelijksceremonie vond naar verluidt plaats ten overstaan van ongeveer zestig gasten, zoals verschillende berichten in de media melden.

Donatella Versace, die een mode-ontwerper is, samen met reality ster Paris Hilton, actrice Drew Barrymore, en zangeres Madonna waren allemaal uitgenodigd.

Op de set van Spears’ muziekvideo voor “Slumber Party” in 2016, waarin Asghari haar minnaar portretteerde, kruisten de fitnesstrainer en het model voor het eerst elkaars pad. Sinds september 2021 zijn ze met elkaar verloofd.

Het huwelijk van Britney Spears en Sam Asghari heeft plaatsgevonden

Het lijkt erop dat de ex-man zich gaat bemoeien met de voorbereidingen van het huwelijk.

In het verleden zorgde Jason Alexander, die in 2004 kort getrouwd was met Britney Spears, voor ophef. In dat jaar hield hun huwelijk slechts een paar maanden stand. Hij werd in hechtenis genomen voor de woning van de popzangeres in Californië. Het Ventura County Police Department heeft deze informatie voor ons geverifieerd.

Volgens Sheriff Jason Karol kregen de autoriteiten een melding dat een man de wet had overtreden door de woning van de zangeres in Los Angeles te betreden. Alexander, 40 jaar oud, werd in hechtenis gehouden terwijl een arrestatiebevel voor een ander misdrijf werd verwerkt.

Verschillende Amerikaanse media meldden dat Alexander had geprobeerd zich te bemoeien met de voorbereidingen voor het huwelijk van Spears, die 40 jaar oud is, en Ashgari, die 28 is.