Connect with us

Top-Nachrichten

Kate en William hebben besloten Lilibets verjaardagsfeest in de residentie van de koningin niet bij te wonen

Published

on

Kate en William

Zaterdag zullen William en Kate naar Cardiff reizen om deel te nemen aan de viering van het Platina Jubileum, terwijl prins Harry en Meghan de verjaardag van Lilibet samen met de koningin zullen vieren.

Prins William en hertogin Kate zullen zaterdag een bezoek brengen aan Cardiff, Wales als onderdeel van de viering van het Platina Jubileum. Ondertussen zullen prins Harry en zijn vrouw, hertogin Meghan, meer dan 200 kilometer verderop zijn om de eerste verjaardag van hun dochter Lilibet te vieren met de koningin van Engeland.

Buckingham Palace heeft bevestigd dat prins William en Kate Middleton zullen deelnemen aan een speciaal platina jubileumconcert dat zal worden gehouden op het terrein van Cardiff Castle. Het concert zal plaatsvinden op 3 juni.

Het paar zal de repetities bijwonen en praten met enkele van de muzikanten en zangers die deel zullen uitmaken van de festiviteiten, zoals de Britse zangeres Bonnie Tyler. Naast optredens van koren, bands en orkesten omvat het concert ook live sets van enkele van Wales’ bekendste zangers en entertainers.

Verjaardagsfeestje in Windsor

Intussen maken Harry en Meghan hun dochter klaar om de koningin te ontmoeten op een verjaardagsfeestje dat ze bijwoont. Omdat Lilibet op 4 juni 2021 werd geboren, hebben haar ouders nog maar één reis naar het Verenigd Koninkrijk gemaakt. Ze bezochten de koningin in april op weg naar de Invictus Games in Den Haag, die in Nederland werden gehouden.

Kate en William

Zaterdag wordt de eerste verjaardag van Lilibet gevierd in Frogmore Cottage, dat gelegen is op het terrein van Windsor Castle. Het landgoed in Sussex is tijdelijk ontruimd door het nichtje van prins William en prins Harry, prinses Eugenie, en haar gezin, die er hadden gewoond. Zij zijn eerder vandaag verhuisd. Tijdens hun eerste reis naar het Verenigd Koninkrijk samen, ervaren Harry, Meghan, Lilibet en hun jongere broertje Archie, die drie jaar oud is, hoe het is om weer thuis te zijn.