Het model pronkt met een verleidelijke underboob en wasbordspieren op een nieuwe foto.

De een of de ander zal ongetwijfeld behoorlijk warm worden bij het zien van Stefanie Giesinger op een nieuwe foto, en niet alleen omdat de foto zogenaamd op een warm strand is genomen. Het model verschijnt in een provocerende stijl die zijn mooie lichaamsbouw accentueert.

Stefanie plant zich behendig in het zand, maar haar kleding beperkt haar bewegingsvrijheid. Het gestreepte topje houdt alles op zijn plaats en onthult de underboob – niets mag afglijden.

Stefanie Giesinger (25) werd gekroond tot GNTM’s negende seizoenkampioene. Ze was toen nog praktisch een tiener en meer een lief meisje van hiernaast. In de tussentijd heeft het model echter een dramatische verandering ondergaan. Stefanie is ook sexy, zo blijkt uit een recente Instagram-foto. Ze laat iedereen zweten met haar underboob en wasbordspieren.

De verschijning is afgemaakt met een zwarte short die voorzien is van een knipperend touwtje. Stralende blauwe hoge hakken en coördinerende oogmake-up maken de look compleet. Maar de ster van de show is ongetwijfeld Stefanie’s getonede midden – wat een figuur!

Stefanie Giesinger windt haar fans om haar vinger op de foto, compleet met vloeiend haar en een verleidelijke look. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de comments overspoelen met eindeloze vlammende emoji’s. Het kiekje laat maar weer eens zien waarom de GNTM winnares zo’n opmerkelijke carrière achter de rug heeft.

Share.

Tamar Triebel ist Autorin von Unterhaltungsnachrichten für alpspitzetagebuch.com. Sie schreibt über die neuesten Unterhaltungsnachrichten über Prominente, Filme, Fernsehen, Musik und alles, was mit Popkultur zu tun hat. Sie ist eine begeisterte Reisende und liebt es, sich mit Freunden gutes Essen zu gönnen.

Leave A Reply