Connect with us

Unterhaltung

The A-Team’: Waar is Dirk Benedict vandaag?

Published

on

Dirk Benedict

Dirk Benedict speelde niet in één, maar in twee cult tv-series, The A-Team en Battlestar Galactica. En toch kon hij het niet helemaal maken in de showbusiness… helaas. Ontdek wat de knappe acteur nu doet. Voordat hij beroemd werd met de hoofdrol in Battlestar Galactica in 1978, werkte Dirk Benedict (75) vooral als musicaltheateracteur. Hij werd een echte begrip toen hij in 1983 werd gecast als “Luitenant Templeton ‘Face’ Peck” in The A-Team.

Dirk Benedict na The A-Team

Nadat het A-team was afgelopen, duurde Dirk’s roem echter niet lang. Terwijl andere tv-sterren uit de jaren tachtig succesvolle en veelgevraagde acteurs werden, was Dirk’s carrière op zijn einde. Zijn optreden als “Hamlet” in het Abbey Theater werd door talrijke critici afgekeurd en de slechte kritieken zetten een nagel aan de doodskist van zijn carrière.
Zelfs verschillende gastoptredens in cult TV shows zoals Murder, She Wrote (1989, 1995), en Baywatch (1992), konden zijn stervende carrière niet doen herleven.

Dirk Benedict

Het A-Team: Dirk Benedict vandaag

Dirk Benedict had enig succes met het regisseren en schrijven van het scenario voor de film Cahoots uit 2000 en de film werd vertoond op het Victoria Film Festival in Vancouver.
Hij werd derde in de Britse reality TV show Celebrity Big Brother in 2007. Hij maakte ook een cameo in de film The A-Team in 2010.

Dirk Benedict: Hij heeft drie zonen

De nu vijfenzeventigjarige was van 1986 tot 1995 getrouwd met actrice Toni Hudson en zij hebben twee kinderen. Hij woont in Montana met zijn zoons, Roland en George. In 1998 kwam aan het licht dat Dirk Benedict ook nog een zoon had uit een eerdere relatie, John Talbert genaamd.

Mehr lesen Dirk Benedict Bio, Leeftijd, Familie, Vrouw, Films, Boeken en Netto Waard